Annoncørbetalt indhold

Optimer din virksomheds side med gode droneoptagelser

Denne artikel er sponsoreret

Der er mange gode måder at gøre sin virksomheds hjemmeside mere fængende og professionel. Det handler ofte om at gøre sin side brugervenlig på samme tid med at have et professionelt og skarpt udtryk, som holder de potentielle kunder engageret. Det visuelle indtryk er måske et af de vigtigste at have styr på, når man bygger en hjemmeside. Der findes nemlig utroligt mange hjemmesider, og du kan på mange forskellige måder give et godt og fængende visuelt indtryk, som den besøgende vil huske fremover. Brug eventuelt gode optagelser med drone, og fang kundens eller klientens opmærksomhed hurtigt i reklamevideoerne.

Hvad kan droneoptagelsen bruges til?

En professionel droneoptagelse kan hjælpe med at gøre din hjemmeside eller dine reklamer mere spændende. Rigtig mange virksomheder bruger i dag videoproduktion til at reklamere sig, og skabe et godt omdømme. Video kan nemlig meget i forhold til billede og tekst. Gode optagelser med drone kan skabe et helt nyt og professionelt element i din videoproduktion. Det bliver nemmere at være kreativ og skille sig ud fra mængden med flotte droneoptagelser. Tænk ud fra din virksomheds visioner, og find ud af, hvordan du kan bruge dronevideoen. Har du eksempelvis et fragtfirma? Så brug droneoptagelsen til at danne en flot video af en af din virksomheds lastbiler, som kører ved solnedgang. Ved at bruge dronen kan du nemlig skabe meget store og flotte billeder, som fanger essensen af din virksomhed. Er du ved at planlægge et årligt event? Så brug gode optagelser med drone til at få spændende billeder fra luften. Få taget droneoptagelser af dit event hvert år, så du kan bruge de flotte luftbilleder til at give seeren et indtryk af begivenhedens omfang. Arrangerer du et løb, eller en anden sportslig begivenhed? Så brug dronen til at optage nogle af deltagerne ’in-action.’

Hvorfor er gode optagelser med drone perfekte til reklamer?

Ved at bruge dronen kan du give dine videoreklamer et nyt og friskt pust. Langt de fleste virksomheder, har efterhånden en form for videoproduktion til at præsentere deres image. Du kan skille dig ud fra mængden ved at bruge flotte luftoptagelser. Selvom en drone kan flyve hurtigt, bliver optagelserne nogle af de allermest stabile og elegante. Dette lader sig gøre, fordi dronens kamera sidder monteret på en gimbal, som sørger for at stabilisere optagelserne. Brug for eksempel droneoptagelsen til at lave en kort og levende præsentationsmontage i din reklame. Førhen har mange brugt simple billeder som præsentationselement i videoreklamer, men droner skaber et nyt og avanceret element. Gode optagelser med drone skaber et positivt og langvarigt indtryk hos seeren, fordi den gør din reklame eller præsentationsvideo på hjemmesiden meget mere flydende og elegant. Find en professionel virksomhed, som kan sørge for dine optagelser.

Denne artikel er sponsoreret af PK MEDIER ApS

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.