Annoncørbetalt indhold

Opnå mere overskud i handlen med bilindretning i fem trin. Der er metoder til at strukturere hans hverdag, men også hans arbejdsdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En meget nyttig procedure er 5 S-metoden, der kommer fra Japan:

De fem "S" står for:

• Sorter

• Sæt i system

• Systematisk rengøring

• Standardiser

• Selvdisciplin

Implementering af denne "5S" i håndværkeren er hurtig og nem med enkle instruktioner:


Sorter ud

Hvem kan lide at smide ting ud, der muligvis kan bruges igen - det er ikke let! Men hvis du husker, hvad det koster at bære materiale i lastbilrummet på dit køretøj, der aldrig er nødvendigt, er det lettere at skille. Fordi det optager plads i et køretøjs lastområde, og blokerer værdifuld plads i bilindretningen. Derudover gør det lastrummet på transportøren rodet, og det vil gradvist miste sin værdi.


Derfor gælder det første råd:

Ryd køretøjets bagagerum helt, og sorter alt materiale. Værktøj, der medbringes to gange, skal forblive i værkstedet, ubrugt materiale kan bortskaffes, og alt andet forbrugsvarer og værktøj skal sorteres efter deres formål (montering, installation, service osv.).

 

Profit:

• I kombination med en hylde i køretøjet opnås et optimalt overblik over lastrummet

• Lagerplads oprettes under alle omstændigheder med, eller uden udstyr i køretøjet

• Arbejdstid gemmes, fordi søge tider automatisk reduceres.

• Reelle penge, fordi hvert kilo, der spares, reducerer brændstofforbruget.


Sæt i system

Når det er ordnet ordentligt, er det vigtigt at fortsætte systematisk, når du rydder lastrummet inklusive bilindretning.


Først og fremmest skal brugeren af ​​køretøjet tænke specifikt over, hvilke værktøjer der er brug for hver dag. Disse skal placeres i nærheden af ​​bag- eller sidedøren, så der kun kræves hurtige bevægelser for at tage de korrekte materialer fra køretøjshylden. Det giver også mening at opbevare disse materialer og værktøjer i BOXX'er, så de bare skal afhentes og muliggøre systematisk transport til brugsstedet. Materialer, der ikke bruges ofte, kan findes lidt længere væk fra dørene i bilindretningen.


Profit: 

• Medarbejdernes sundhed gennem bedre ergonomi og mindre "bøjningstider" i køretøjet.

• Tilfredshed blandt medarbejderne på grund af ukomplicerede processer.

• Reducer risikoen for ulykker og øg arbejdssikkerheden, når alt systematisk er anbragt og fastgjort i køretøjshylden.

• Professionelt indtryk på kunden, fordi begge medarbejdere har en mere positiv karisma på grund af deres tilfredshed, og kunderne ser, at køretøjet er struktureret, og at dette indtryk overføres til servicen.


Systematisk rengøring

En af de aktiviteter, der ikke er populær, er rengøring af køretøjet og frem for alt lastrummet. Men en kontinuerlig grundlæggende renlighed betyder, at dyre rengøringshandlinger ikke længere er nødvendige. Udstyr i køretøjet hjælper brugerne af køretøjerne med at holde en grundlæggende orden, og motiverer dem samtidig til at holde lastrummet rent.


Profit:

  • Godt indtryk hos kunderne - køretøjet fungerer som et figurhoved.
  • Omhyggelig brug af værktøjer fra medarbejderne.
  • En ordentligt og ren bilindretning gør det muligt at identificere manglende materialer med det samme, så de ikke glemmes på anvendelsesstedet. Beskadigede værktøjer genkendes også hurtigt, og kan sorteres og nyanskaffes.


Standardiser

Standarder og regler hjælper medarbejdere med at overholde den orden, der allerede er oprettet. Disse kan synliggøres gennem f.eks. Etiketter i hylderne i transportøren. På denne måde kan enhver medarbejder med det samme se, hvilke materialer og værktøjer der skal tages fra eller ryddes op igen. En anden hjælp her er identifikationen ved hjælp af farver på etiketterne. For eksempel er værktøjer markeret med blå, reservedele er gule og forbrugsvarer er grønne. Så alle kan sætte deres egne standarder for virksomheden eller køretøjet.

• Undgåelse af søge tider

• Lette flere medarbejderes brug af køretøjer

Selvdisciplin

Den konsekvente anvendelse af de foregående punkter muliggør permanent ordre i ethvert lastrum i et erhvervskøretøj. Reglerne skal selvfølgelig internaliseres og efterleves af alle medarbejdere. Medarbejderne skal også blive spurgt, om systemeringen passer ind i deres hverdag. Standarder kan også altid stilles spørgsmålstegn ved og optimeres. Løsningen på 100 procent findes ikke med det samme.

Fordelene ved 5S-metoden vil meget snart have positive virkninger på hele arbejdsdagen. Medarbejdere kan motiveres af små bonusbetalinger, hvis ordren overholdes, og der fremsættes forslag til forbedring af ordren i køretøjet. Fordi det er sikkert, at denne selvdisciplin sparer rigtige penge for virksomheden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.