Annoncørbetalt indhold

Ny spiller på smartphone-markedet: Gør Samsung et stærkt comeback i 2020 med Samsung Galaxy S20 Ultra?

Samsung er kommet for at blive, når vi taler om en branche spækket med innovative løsninger og kompleks teknologi. Sammen med Apple og Huawei kan Samsung skrive sig ind som én af de stærkeste producenter inden for smartphones i 2020. Det tyder alt i hvert fald på med Samsungs nyeste topmodel, Samsung Galaxy S20 Ultra. I dag er vores smartphone meget mere end blot opkald og beskeder. Vores stigende behov for at have det hele mellem hænderne har sat store krav til producenterne. Og her leverer Samsung Galaxy S20 Ultra et væld af muligheder, der giver andre topmodeller kamp til stregen.

En tung historie med i bagagen

Samsung fortæller selv, at et nyt år betyder et nyt niveau. Den fortælling forventes de at skrive sig ind i, når Samsung Galaxy S20 Ultra kommer på markedet. I dag kan du forudbestille Samsung S20 Ultra, inden den bliver udgivet i butikkerne. Men Samsung har ikke altid haft medvind. Med stor kritik for lav kvalitet og uholdbare skærme blev Samsung overgået af Huawei tilbage i 2018. Men alt tyder på, at Samsung gør et stærkt comeback med Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne smartphone rummer features og funktioner, som ikke er set i så høj kvalitet før. Samsung Galaxy S20 Ultra er især interessant med sit imponerende kamera. Vi har længe kunnet nyde godt af 32MP-kameraer i flere smartphones, men Samsung Galaxy S20 Ultra tager os et helt nyt sted hen. Du får intet mindre end 108 MP og mulighed for at gøre brug af 100 x zoom.

Samsung S20 Ultra leger med i den høje prisklasse

Smartphones er ikke nogen billig fornøjelse. I dag kan du nemt komme til at bruge mellem 7.000-10.000 kroner på en god smartphone, hvis den skal leve op til vores behov. Her er Samsung Galaxy S20 Ultra ingen undtagelse. Selvom den endnu ikke er lanceret i butikkerne, kan du i dag forudbestille topmodellen. Her kan du forvente et prisleje omkring 10.000 kroner. Det betyder, at Samsung leger med sammen med de tunge drenge i prisskålen. Netop det høje prisleje kan blive en udfordring for Samsung Galaxy S20 Ultra. Med Apple som den producent, der sælger flest smartphones, er der dømt hård konkurrence til Samsung Galaxy S20 Ultra.

Hvordan kommer det til at gå? Om Samsung formår at vinde forbrugernes tilslutning, kan vi kun gisne om på nuværende tidspunkt. Men selvom Samsung Galaxy S20 Ultra er en af de dyre modeller, får du også et væld af funktioner for pengene. Mange prioriterer i dag en smartphone af høj kvalitet og med avanceret teknologi. Det giver forbrugeren mulighed for at erstatte eksempelvis det gode kamera med en smartphone, der både leverer billeder i professionel kvalitet, kombineret med alle de andre funktioner, som eksempelvis Samsung Galaxy S20 Ultra rummer. Selvom markedet er i rivende udvikling, forventer vi at se Samsung Galaxy S20 Ultra som én af årets mest populære smartphones. Kan Samsung leve op til kvaliteten, kan Apple og Huawei forvente konkurrence til stregen i 2020.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.