Annoncørbetalt indhold

Med VPN får du flere fordele

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du får en række store fordele ved at benytte en VPN-forbindelse til at gå online, men du skal selvfølgelig sørge for at vælge den rette løsning til dit behov. For der er mange tilbud på markedet, og det kan betale sig, at bruge lidt tid inden du bestiller din forbindelse. Derfor kan du her læse en lille wiki om VPN.


Forstå VPN

Med en VPN forbindelse kan du gå online og surfe anonymt og på en krypteret forbindelse. Det giver en lang række fordele. For det første kan du ikke spores og trackes, når du er online. Du kan gøre din lokation usynlig og så kan du få adgang til en række tjenester, der ellers kan være blokeret et givet sted.


Til streaming

En populær fordel med en VPN forbindelse er, at det kan give åbning for adgang til streamingtjenester steder, hvor den ellers vil være blokeret. Du kan i Danmark blandt andet få adgang til udenlandsk indhold hos de store streamingudbydere. Og så kan du i udlandet få adgang til danske Tv-kanaler online, hvis ofte ellers ikke er muligt.


Sikkerheden

En stor fordel ved at bruge en VPN forbindelse er, at det forhøjer din sikkerhed, når du går online. Din data bliver krypteret, og kan ikke opfanges på samme måde, som via en normal forbindelse. Specielt hvis du er i udlandet kan du være anonym, og i øvrigt også få adgang til sociale medier, der kan være lukket for tilgang i det pågældende land. Flere lande lukker ofte for blandt andet Twitter.


Forstå Surfshark

En spændende udbyder af VPN forbindelser er Surfshark. Surfshark råder over rigtig mange servere fordelt i mange forskellige lande. Du er sikker på at din ukrypterede data aldrig vil falde i de forkerte hænder. Du kan selv vælge hvilke af dine programmer, der skal bruge VPN, hvilket er grundet til at mange eksperter anbefaler Surfshark. Men desuden er servicen ekstrem hurtig og nem at bruge.


Andre muligheder

Men der findes mange andre løsningsmuligheder du kan undersøge. NordVPN er verdens største VPN-udbyder, ExpressVPN tilbyder en hurtig løsning, UltraVPN er tilgængelig på mange forskellige platforme, CyberGhost er den nok mest kendte udbyder på markedet, hvor HideMyAss har stor erfaring, da det er et af de ældste på markedet, mens Pure VPN har ry for at være den mest pålidelige VPN på markedet. Der er en række rigtig gode muligheder for at finde en VPN-løsning, der matcher dit behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.