Annoncørbetalt indhold

Køb bolig uden besvær med køberrådgivning

Flere og flere vælger at få køberrådgivning, når de skal til at købe hus eller ejerlejlighed. Det man dog skal være obs på, er, at man vælger en rådgiver, som er uvildig og helhedsorienteret.

Køberrådgivning hos Bomae er unik i den forstand, at du netop får begge dele. Det betyder, at du ikke kun får hjælp til at forhandle med ejendomsmægler og sælger, men du får en rådgiver, som kigger 360 grader på din situation, så alle aspekter af dit liv er afstemt med de konsekvenser, som naturligt medfølger ved køb af bolig.

Få hjælp til at forhandle med ejendomsmægler

Denne del af købsprocessen er det, som mange forbinder med køberrådgivning. Det vil sige, den egentlige forhandling med ejendomsmægler. Men en uvildig rådgiver gør mere end det. Inden du når så langt, at du vil afgive et bud, kan du få hjælp til at fremtidssikre din kommende bolig.

En bolig er ikke noget, de fleste bare køber og sælger igen. Præmissen er som regel, at man skal bo i boligen i minimum 5 år, før det kan betale sig at købe. Men her er køberrådgivning handy, for du får nemlig hjælp til at sikre, at din kommende bolig passer til dine drømme og ønsker. Hvis planen er, at du vil udvide din familie, så kan det være, at en villa i en forstad er et bedre valg end citylejligheden i centrum.

Få hjælp til at vælge det bedste boliglån

Med køberrådgivning fra Bomae får du dog meget mere end blot en agent, der kan forhandle på dine vegne. Som tidligere nævnt tilbyder virksomheden en holistisk rådgivning, og derfor vil du også kunne få hjælp til at vælge banklån.

Det er ingen hemmelighed, at en sund økonomi er vigtig for at opretholde en god levestandard, men det er ikke altid nemt at gennemskue bankernes tilbud. Det som mange også glemmer, er, at banken er en forretning i sig selv. Den giver dig ikke et lånetilbud, fordi den synes, du fortjener det – den gør det, fordi den har vurderet, at den kan tjene penge på dig.

Så med en køberrådgiver ved din side, vil der ikke kun blive sørget for, at du får drømmehuset til den laveste pris, men der vil også blive kigget på din økonomiske situation, så du kan få det lån, der bedst passer til dit liv.

Få hjælp til at gennemgå alle salgsdokumenter

Ingen bolighandel uden en masse dokumenter skrevet i et sprog, som kun faguddannede kan forstå. Denne del af processen er ekstremt vigtig, for det er her, at du skal gennemgå salgspapirerne for fejl, mangler og unfair betingelser. Men som sagt kan disse forhold være ekstremt svære at forstå, medmindre man har baggrund i ejendomsbranchen eller gennemført en juridisk uddannelse.

Her kan den juridiske rådgiver fra Bomae gennemlæse papirerne og oversætte dem for dig, så du ved, hvad der lige præcis står i dem. Dermed undgår du at skrive under på købsaftalen og færdiggøre handlen, og din køberrådgiver vil kontakte ejendomsmægler for at udrede de forhold, som ikke var aftalt på forhånd.

Du er altså sikret gennem hele købsprocessen, når du vælger at få køberrådgivning fra et uafhængigt rådgivningshus som Bomae.

Denne artikel er sponsoreret af Bomae køberrådgivning

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.