Annoncørbetalt indhold

Hvem vinder årets sæson af Premier League?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Premier League, der som bekendt er den bedste engelske fodboldliga, løber med rigtig meget opmærksomhed i den globale fodboldverden – og med god grund. De engelske tophold har nemlig gang på gang (be)vist, at de hører til blandt nogle af verdens bedste hold. Det har hold som Manchester City, Manchester United og Chelsea ikke mindst understreget, når de har kæmpet om medaljer i Europa League og Champions League.

I dag skal det dog ikke handle om hverken Europa League eller Champions League, men om Premier League. Sæsonen 2021 / 2022 er nemlig i fuld gang, og det har måske fået dig til at tænke på, hvem der mon vinder sæsonen.

Manchester City og Liverpool er favoritterne

Tager vi et kig på de aktuelle Premier League odds, så er det ingen hemmelighed, at Manchester City og Liverpool hører til blandt favoritterne til at løbe med den eftertragtede pokal. Manchester City vandt sidste sæson af Premier League, og kan de fortsætte de flotte takter, så bliver det måske til endnu et mesterskab til det stjernespækkede hold.

Alt kan dog ske, når bolden er rund, så ingen ved, om enten Manchester United, Arsenal eller Chelsea pludselig indleder en slutspurt og snupper pokalen foran næsen på Manchester City eller Liverpool. Hvem er favoritterne i dine øjne?

Mohamed Salah står til at blive ligaens topscorer

Nu når vi er ved Premier League, så lad os da kigge lidt på, hvem der står for målene i den bedste engelske fodboldrække. Følger du ligaen tæt, så har du sandsynligvis allerede en god idé om, hvem der oftest er på måltavlen.

I skrivende stund er det Mohamed Salah, der har scoret flest mål, men også målfarlige spillere som Diogo Jota, Sadio Mané og Cristiano Ronaldo er rigtig godt med. Hvis du har mod på at gætte på, hvem der vinder den igangværende sæson, så har du måske også et bud på, hvem der bliver topscorer?

Du kan se alle de engelske topopgør fra sofaen

Der er stadig mange kampe tilbage, og derfor er det strengt talt umuligt at sige, hvem der bliver henholdsvis engelske mestre, og hvilken spiller der ender med at blive ligaens topscorer. Det kan kun fremtiden vise, men hvis du gerne vil følge med weekend efter weekend, så kan vi varmt anbefale dig at streame kampene.

Rigtig mange af kampene kan streames med danske kommentatorer, så hvorfor ikke sætte lørdagen af til at se engelsk fodbold? Det kan kun blive en succes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.