Annoncørbetalt indhold

Hold en sjov fest med din tætteste omgangskreds

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige nu kan det være svært at holde en fest, så derfor vil vi gerne give dig en masse gode idéer, så du kan holde en rigtig god og hyggelig fest i fremtiden når hverdagen er blevet lidt mere normal igen. Det kan blandt andet være alt fra ekstern underholdning, DIY-projekter og alt muligt andet skørt, som kan være med til at skabe en hyggelig og mindeværdig aften for alle dine gæster. Det skal siges at artiklen er henvendt folk som er 18 år eller over.


Gør-det-selv-idéer

Der er mange ting man kan gøre selv, som eksempelvis pynt, udklædning, temafester og meget mere som kan komme dig og alle dine gæster til gode. I sidste ende handler det om at det bliver en sjov og mindeværdig aften, som i alle kan nyde med hinanden i nuet og i fremtiden.


På YouTube og alle mulige andre steder på nettet kan du finde en masse idéer til hvad du kan lave til sådan en stund. Herefter skal du bare købe de enkelte ting, som du mangler til festen og så er alt klar og parat til når du skal forberede til festen.


Ekstern underholdning

Ekstern underholdning kunne være, at der kom en tredjepart som fx en stripper eller lignende som hjalp til med underholdning. Et klassisk eksempel kunne fx være da du mødt en tryllekunstner da du var barn eller lignende. Disse er tit og ofte ansat til at være der og underholde på vegne af nogle andre.


Det kunne fx være at din lokale skole gerne ville finde noget underholdning et arrangement og derfor hyrede en komiker, tryllekunster eller en anden tredjepart, som har kunne hjælpe til med underholdning.


Overvej hvem dine gæster er

Det er altid en god idé at være lidt betænksom og overveje hvem dine gæster er på forhånd. På den måde kan du øge succesraten for, at du finder noget underholdning som dig og dine gæster er meget glad for langt større. Hvis du ikke undersøger det på forhånd, så kan du opleve at dine gæster slet ikke responderer på underholdningen eller i værste tilfælde responderer negativt.


Det kunne fx være at 70% af dine gæster er meget troende og konservative mennesker, som til hverdag ikke går på internettet, fester eller lignende af religiøse årsager. Her ville det ikke være oplagt at ansætte en stripper, da de i værste tilfælde kan finde det frastødende grundet deres tro.


På den anden side kan det være at yngre gæsterne ville respondere meget godt på strip og finde det sjovt til en polterabend, studentergilde, 18 års fødselsdag eller lignende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.