Annoncørbetalt indhold

Har coronaen gjort dig utryg ved offentlig transport? Her er løsningen

Nyt lejekoncept gør det muligt at komme omkring under coronakrisen uden at skulle frygte for at blive smittet eller selv smitte andre i den offentlige transport.

En medpassagér, der hoster. En sidemand, der nyser. Pengesedler og billetter, der skifter hænder.

Man sidder ofte tæt i busser, tog og andre former for offentlig transport. Under den verserende coronapandemi har det vist sig at være et problem, fordi smitte lettere kan spredes, når mange er samlet.

Det har fået utrygge borgere til at søge andre transportløsninger, når vejen fra A til B skal tilbagelægges.

Her har ikke mindst bilen vist sig som et interessant alternativ, fordi man her kan sidde isoleret fra andre rejsende. Men det kræver, at man har adgang til en bil.

Lige netop den udfordring løser et nyt lejekoncept kaldet Klik & Kør. Bag konceptet står sønderjyske Leasebil.nu, der i forvejen har stor succes med et moderne leasingkoncept. Nu udvider de paletten af tilbud til borgere med et transportbehov.

“Klik & Kør er egentlig ikke skabt specifikt til coronakrisen, men konceptet løser på perfekt vis udfordringen med for mange mennesker i offentlige transportløsninger. Her har vi gjort det let og enkelt at leje en bil for en kortere eller længere periode, og på den måde kan man komme frem uden at skulle bekymre sig om smitterisikoen,” siger medejer af Leasebil.nu og stifter af Klik & Kør Michael Fiil.

Et oplagt alternativ til bus og tog De offentlige myndigheder har direkte frarådet syge, formodet smittede og personer i særlige risikogrupper at rejse med offentlig transport. Her er Klik & Kør en oplagt løsning, hvis man eksempelvis har brug for at flytte sig over længere afstande.

“Vi sørger selvfølgelig for, at bilerne er rene og fri for smitte. Derfor er det også et godt alternativ til eksempelvis busser og tog, når man skal flytte sig,” siger Michael Fiil.

Konceptet er så enkelt, som det lyder. På hjemmesiden klikogkoer.dk indtaster man, hvornår man skal bruge bilen, hvor man ønsker at hente den, og hvilken bil man ønsker.

“Vi ved fra vores leasingkoncept, at brugerne i dag vil have det let. Bookingen skal være enkel og foregå online, og det har vi tænkt ind, så man let kan bestille bilen og hente den hos vores afdelinger over det meste af landet,” siger Michael Fiil.

Økonomisk fordelagtigt og overskueligt Det er lokale bilforhandlere, der leverer bilerne i Klik & Kør-konceptet, som det også er tilfældet med leasingkonceptet Leasebil.nu. Indtil videre har et par håndfulde afdelinger meldt sig, men Michael Fiil forventer, at flere kommer til løbende.

“Leasing har vundet frem, fordi det dels er et ekstremt stærkt produkt rent økonomisk, men også fordi der er så meget fleksibilitet i det. Som bruger kan man let overskue, hvad det koster at køre i en bil inklusive alt, og den ubekymrethed betyder meget,” fortæller han.

Det samme gør sig gældende med Klik & Kør. Her det nyere, brugte biler, der kan lejes. Fra små mikrobiler som VW Up og op til større familiebiler.

Her er der typisk tale om biler med masser af ekstraudstyr, som gør transporten behagelig og miljøvenlig med lav CO2-udledning.

Bilerne kan lejes fra bare en enkelt dag og op til seks måneder, og lejen er inklusiv alle omkostninger. Som lejer skal man blot fylde brændstof på.

“Den igangværende krise har betydet, at meget er forandret for mange. Det er ikke kun rejsende med offentlig transport, der er ramt. Måske har man mistet sit job og dermed sin firmabil, og så kan en lejebil være oplagt i en periode, mens man venter på næste job. Vi kan godt mærke allerede nu, at konceptet tiltaler borgerne,” siger Michael Fiil.

Priserne svinger afhængig af valget af biltype og leverandør. På klikogkoer.dk kan man klikke sig frem til den ønskede model og den ønskede lejeperiode.

Denne artikel er sponsoreret af Leasebil.nu, der ønsker at sætte fokus på et nyt lejekoncept.

FAKTABOKS - Klik & Kør

  • Hvad: Nyt billejekoncept, der over hele landet tilbyder lejebiler i perioder fra en dag til 6 måneder.
  • Hvordan: På klikogkoer.dk vælger man biltype, lejeperiode og afdeling. Priserne er alt inklusive bortset fra brændstof.
  • Hvem står bag: Det gør leasingtjenesten leasebil.nu, der har stor succes med moderne billeasing til danskerne.
  • Hvorfor: Udlejning af biler løser et akut transportbehov, men kan samtidig være en hjælp under coronakrisen til brugere, der eksempelvis ikke kan rejse med offentlig transport eller måske har mistet job og firmabil.
  • Hvor: Klik & Kør-konceptet findes flere steder over hele landet. Find din lokale afdeling på klikogkoer.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.