Annoncørbetalt indhold

Håndboldtalent, der ikke er til at tage fejl af

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er nu andet år i streg, at de danske håndboldherrer vinder vm i håndbold, og talentet er ikke til at tage fejl af. Turneringen i verdensmesterskaberne i håndbold blev afholdt her i januar 2021 fra d. 13 til d 31., hvor de danske drenge atter hiver den tunge guldpokal hjem igen. Selvom drengene starter godt ud med en start på turneringen, hvor de igennem de første mange kampe spiller mod knap så udfordrende modstandere, så ender flere kampe i turneringen alligevel med at blive rigtige neglebidere, hvor man som seer derhjemme er igennem hele følelsesregistret på blot 60 minutter. Der var mange, der ikke havde den store tiltro til drengene, som havde haft en hård og skuffende EM, hvor der er langt op til favoritterne Norge, Frankrig og Spanien, men alligevel kæmpede landsholdet sig hårdnakket og sejt til toppen af podiet, hvor anfører Nicklas Landin d. 31 januar atter kunne løfte pokalen over hovedet sammen med de andre danske drenge.


Mod hårde corona-odds

Værdige modstandere var ikke det eneste, som de danske håndbolddrenge skulle kæmpe med. Som alt andet i disse tider, så var VM turneringen i håndbold selvfølgelig også markant anderledes i år, hvor de var stærkt påvirket af Corona virussen. Forholdene har været meget strikse nede i den Ægyptiske hovedstad, og alle, der har været en del af turneringen, har skulle leve i deres egen bobbel for at mindske risikoen for smitte. Det har dog ikke været helt muligt, at holde virussen udenfor, og det måtte den nye spiller, Emil Jakobsen, lide under, da han inden turneringens start tester positiv for Corona. Det betyder, at han desværre ikke fik mulighed for at spille med i de første kampe, hvor han i stedet var isoleret hjemme på værelse. Efter sin karantæne og en negativ test fik han dog atter mulighed for at komme tilbage, og debutanten får for alvor bevist gennem turneringen, hvorfor han er blevet udtaget i landsholdet.


Én af de mest spændende kampe i historien

Mange, der har fuldt med i turneringen, vil vurdere, at den mest spændende kamp, som Danmark spillede i år, var kvartfinalen mod værtslandet Ægypten. I det danske land er der virkelig ikke noget, der slår et godt håndbolddrama, og det viste seertallene ihvertfald også tydeligt, hvor det viser sig, at over 1.733.000 danskere sad på kanten af sofaen og fulgte med. Det var en kamp, der bød på så mange røde kort, straffekast, forlængede spilletider, uventede afslutninger og i sidste ende en dansk sejr på straffekast, at der ihvertfald ikke kan have manglet underholdning for ret mange af de mange seere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.