Annoncørbetalt indhold

Gør dit elforbrug overskueligt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og synes, det er noget bøvl at finde ud af, hvor meget du skal give for el samt hvordan, du får det bedste tilbud? Markedet for el er et, man er nødt til at undersøge grundigt, men i virkeligheden er forskellene måske ikke så store. Det handler blandt andet om, at det ikke er styret fuldstændig af konkurrence. 80 % af markedet ligger fast, hvilket betyder, at denne del vil være ens, uanset hvilket elselskab, du vælger. De sidste 20 % er styret af konkurrence, og her kan du naturligvis godt opleve, at der vil være nogle forskelle.

Til gengæld kan du opleve forskelle i, hvordan det skal betale samt hvordan kundeservicen er. Det bliver ting som disse, der pludselig kommer til at have betydning, hvis du står midt i skiftet. Og det behøver slet ikke være bøvlet. Hvis du tænker, det er en lang og besværlig proces at skifte elselskab, så kan du godt tro om igen, for det tager kun et par minutter at oprette sig, og så bliver resten mere eller mindre klaret automatisk. Så hvis du bare gerne vil skifte elselskab, så kan det godt betale sig at kigge her, så du får en god oplevelse og en let overgang.

Hvordan fungerer det?

Der er forskel på, hvordan forskellige elselskaber styrer dit forbrug. Ved nogle vil du betale per kvartal efter dit forbrug, hvilket betyder, at du aldrig ved helt præcis, hvor meget du skal af med – men du har formentlig en idé om, hvilket niveau, det ligger på. Ved andre er det muligt at betale månedsbaseret samt på fast basis, så du ikke betaler per forbrug men ganske enkelt som en abonnementsløsning, akkurat ligesom du gør for dine streamingtjenester og dit bredbånd. Det betyder, at du altid ved, hvor meget du skal af med, og hvis du sørger for at få tilmeldt betalingsservice, skal du ikke engang tænke på, at du skal huske at overføre pengene.

Du forbinder måske ikke automatisk elselskaber med klima og miljøbevidsthed, men faktum er, at der faktisk er nogle selskaber, der har gjort tiltag for netop at passe på klimaet. Det kan handle om at kigge på forskellige typer af bæredygtig energi eller om, at der bliver plantet træer, når der bruges el, så der løbende gøres noget godt for planeten. Det er efterhånden en nødvendighed at tænke i de baner, så det er kun en god idé, at initiativet tages af virksomheder, der virkelig kan spille en rolle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.