Annoncørbetalt indhold

Gode råd til valg af fryser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du står og mangler en ny fryser, enten fordi den gamle fryser ikke kan mere eller den måske ikke er særligt økonomivenlig eller miljørigtigt, får du her en guide til valg af fryser. Det kan også være at du er ejer af en alt for lille fryser i forhold til behovet derhjemme, eller du skal til at flytte i en ny bolig, og det derfor er nødvendigt at købe en ny. Læs med her.


Når det kommer til frysere er der stor forskel på både størrelse, pris og kvalitet, men faktisk også hvilket energi mærke som frysere har. En fryser er for de fleste mennesker nødvendigt til både opbevaring af frosne madvarer og for eksempel isterninger.


Når man laver store portioner mad kan det nemlig godt svare sig at fryse dele af det ned, så man har nem og lækker aftensmad til en anden gang. Hos Harald Nyborg kan du finde et stort udvalg inden for frysere. Måske skal dit næste fryseskab være større og have et bedre energimærke. Du finder både høje og lave frysere samt kummefrysere, alt efter hvad dit behov er.


Her kan du finde det du skal bruge til hjemmet 

Det skal være nemt at finde det du lige står og mangler. Hvis man er i gang med rengøringen derhjemme og skal til at støvsuge, er det bare rigtigt ærgerligt når støvsugerposen er fyldt og, at man ikke har nye støvsugerposer liggende. Hos Harald Nyborg finder du støvsuger poser, som passer til forskellige støvsuger mærker. Støvsugerposerne får du til en rigtigt god pris så du altid har dem liggende når støvsugeren bliver så fyldt, at den ikke kan suge mere.


Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af nødvendige ting til boligen og hjemmet. Det er nemlig ikke kun gør-det-selv udstyr, som kan købes her, du kan også finde alt til haven, for eksempel en ny grill og grilludstyr. Hvis du trænger til en ny cykel eller børnene er vokset fra deres, kan du til en rigtig god pris. Du kan finde et stort udvalg af cykler og udstyr dertil, blandt andet cykelhjelme og lappeudstyr.


Hvis du er i gang med at bygge hus eller renovere, kan du få både værktøj og redskaber indenfor dette. Se det store udvalg indenfor blandt andet belysning og el artikler. Hvis du mangler nye hvidevarer, kan du få både køleskabe, opvaskemaskiner og ny vaskemaskine og tørretumbler, som også er nem at kategorisere alt efter størrelse, pris og energimærket. Harald Nyborg har også dyreartikler til for eksempel hund og kat, herunder halsbånd, pleje og legetøj til de firbenede venner. Hvis du mangler udstyr til at transportere dit dyr for eksempel i en transport kasse, finder du det hos Harald Nyborg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.