Annoncørbetalt indhold

Flere danskere hopper på dyrk-selv bølgen

Dette indhold er sponsoreret

At dyrke selv er det nye sorte, og det kan virke som om alle er hoppet på bølgen. Men hvad er det som gør, at vi lige pludselig er blevet så opdaget af at dyrke selv, og hvad slags udstyr skal du bruge? Er det virkelig sådan, at alle kan blive selvforsynende? Det kan du læse mere om her.

Den grønne bølgen

Dyrk-selv bølgen er tæt sammenslynget med den grønne bølge som vi oplever lige i øjeblikket. Der er nærmest ingen der ikke prøver sig på en lille tomat- eller avokadoplante, og drømmen er jo, aldrig at skulle ned i Netto og plukke urter og grøntsager igen. At dyrke selv giver også en mestringsfølelse som de fleste stræber efter i dagens samfund. At dyrke selv er grønt og ressourcebesparende, og det er en af de mange grunde til, at det er så trendy at dyrke selv lige nu. Vi vil alle have en lidt grønnere profil og blive mere bevidste omkring, hvordan vi køber ind og konsumerer, men hvad skal der til? Nu fokuserer vi på at sortere vores skrald og købe de rigtige batterier, men dette med at dyrke selv og blive selvforsynende når der kommer til urter og grøntsager er ved at blive en stor ting.

Skal man være ekspert i landbrug for at kunne dyrke en altantomat? Det er ikke nødvendigvis tilfældet.

Dyrk-selv i alle skalaer

Der kan godt dyrkes i alle skalaer, lille som stor og plads, burde som sådan ikke være nogen begrænsning. Hvis man er seriøs og har en lille baghave eller haveplet, kan man tage den helt ud og anskaffe sig et drivhus. Et drivhus giver de optimale vækstforhold og sikrer at du kan dyrke planter, grøntsager og urter i større dele af året og kontrollere det klima som planterne vokser i. Det er altså at tage skridtet videre fra at dyrke en lille tomatplante på altanen, men det er perfekt for dig der har fundet ud af, at du vil være selvforsynende. Det er god klimabevidsthed at blive mere selvforsynende, husk at holde øje med hvor meget strøm du eventuelt bruger og hvor meget vand, for at sikre at dit klimaaftryk ikke bliver større end højst nødvendigt.

Alle kan dyrke selv og blive mere klimabevidste mennesker, det er en stor trend lige nu med den grønne bølge, men der er meget der tyder på, at det er en trend der vil vare ved i fremtiden. Vi bliver mere optaget af hvad vi køber og hvordan vi konsumerer, hvor vores mad kommer fra og hvem der har dyrket dem. Selvdyrket mad giver også måltidet en ekstra glæde, der er svær at erstatte. Start på altanen, find det perfekte drivhus og kom i gang med at dyrke selv allerede i dag. Der er aldrig for sent at komme i gang.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.