Annoncørbetalt indhold

Find de rette erhvervslokaler til din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som virksomhedsejer er det nok ikke dine opgivelser, der fylder allermest. Ofte er det nemlig vigtigere for dig, at du har en god omsætning, end at der er at have god udsigt fra dit kontor.

I virkeligheden så er det bare ikke helt ligegyldigt, hvor du vælger at leje dig ind med din virksomhed. Derfor er det også en vigtig beslutning, når du skal finde nye erhvervslokaler at leje.

Hvad har netop din virksomhed brug for?

Du ved sikkert allerede, at der er forskel på private lejemål og erhvervslejemål. I virkeligheden er der også bare stor forskel på forskellige virksomheder. Derfor findes der mange forskellige former for erhvervslokaler. I Midtjylland har Escot følgende ledige erhvervslokaler.

Når du skal finde et nyt lejemål, så skal du slå fast, hvad du og din virksomhed har brug for. Har du for eksempel brug for:

·        En central beliggenhed?

·        Mulighed for at have produktion?

·        Udstillingsvinduer, som kunderne kan kigge ind ad?

·        Plads til opbevaring?

Det kan også være, at det er helt andre behov, du har. Det er bare en fordel at finde ud af, inden du er for langt inde i din søgning, så du ikke ender med den forkerte type lejemål.

Forskellige typer af erhvervsudlejning

Når vi taler om hvilke forskellige behov, der kan være til dit lejemål, så skyldes det som sagt, at der er forskellige typer af virksomheder.

Hvis du primært har brug for et sted, hvor du kan opmagasinere materialer eller lignende, måske fordi din virksomhed allerede har produktion et andet sted, så er det måske lagerlokaler, du er på udkig efter.

Det er dog langt fra alle virksomheder, der har brug for så meget plads. I nogle virksomheder er det vigtigere, at der er plads til nogle computere, måske fordi det er et virtuelt produkt, du sælger. Så er det måske snarere gode kontorlokaler, du skal kigge efter.

Hvis din virksomhed har brug for mere plads til at drive produktion på, så er du måske på udkig efter produktionslokaler, hvor der faktisk er plads nok til netop det.

Er der i stedet tale om en butik, så er det butikslokaler, du er på udkig efter. Også dem er der forskel på, både når det kommer til størrelse og beliggenhed. For nogle butikker vil det være vigtigere med mere plads, end det er med beliggenheden, mens andre butikker helst skal ligge centralt i et indkøbscenter eller på en gågade for at tiltrække kunder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.