Annoncørbetalt indhold

Få mest muligt ud af din have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du og drømmer om en have i fuld flor, som du har lyst til at bruge tid i og nyde sammen med venner og familie, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel finder du en række tips til, hvordan du skaber lige netop den have, som du går og drømmer. Skønne haver er ikke kun for dig, der bor på landet med masser af plads. Det er også til dig, der ejer en lille bolig med lidt græs til inde i byen. Uanset størrelsen kan haven gøres skøn og brugbar.

Finde penge til projektet

Ligesom med meget andet, er det ikke gratis at lave om i haven. Slet ikke hvis du starter fra bunden. Derfor er det en god ide at danne dig et overblik over, hvor meget du ønsker at lave om, hvad du skal ud og købe, og hvad det vil koste dig. Med andre ord skal du lave et budget over dit haveprojekt, så du ved, hvor mange penge, drømmehaven vil komme til at koste.

Når du har styr på dit budget, skal du til at overveje, hvor pengene skal komme fra. Det kan være, at du allerede har pengene til at stå på en opsparing, eller din månedsløn dækker det fint. Det kan også være, at du lige mangler det sidste for at kunne få drømmen til at gå i opfyldelse. Hvis dette er tilfælde, kan du vælge at foretage et lån. Lån endelige kun det antal kroner, som du står og har brug for. På den måde ender du ikke med at bruge flere år på at tilbagebetale, samtidig med at det bliver billigst for dig, hvis du ikke låner mere, end du har brug for.

Indret efter dine grønne fingre

Det er ikke alle mennesker, der har lige grønne fingre, og det er heller ikke alle, der ønsker en køkkenhave eller et stort bed fyldt med farvede blomster. Derfor er det vigtigt, at du indretter din have efter dine behov og ikke mindst evner, eller villighed til at tilegne dig evner. Hvis du ikke ved, hvordan blomster skal passes, er der ingen grund til at investere i de allermest komplicerede blomster, hvad angår pasning. Der findes utrolig mange blomster og planter, der ikke kræver særligt grønne fingre, og det gælder derfor om at gå efter disse, hvis du ingen intention har om luge ukrudt og lignende. Er du til gengæld en af dem, der elsker at bruge tid i haven, kan du vælge frit fra alle hylder.

Grønne fingre eller ej. Kan du lide at bruge friske råvarer i dit køkken, kan du med fordel anlægge en køkkenhave med grøntsager, frugter, krydderurter eller lidt af det hele.

Går hele haven brugbar

Hvis du vil sørge for, at hele din have bliver brugt, skal du sørge for, at der er en grund til at bruge den. Det vil sige, at du skal lave flere områder, som har specielle funktioner, som du ved, der vil blive brugt af dig selv og din familie.

Har du børn, kan du med fordel lave et legeområde. Du kan også lave en terrasse, bålplads, fuglefoder-område, en lille sø, pavillion, terrasse, køkkenhave, bænkeplads, shelter, en lille fodboldbane og meget andet. Det er kun din fantasi og dine interesser, der sætter grænserne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.