Annoncørbetalt indhold

De 3 bedste råd til dig, der mangler et lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste danskere har på et eller flere tidspunkter i deres liv prøvet at låne penge til enten bil, bolig, båd, studie eller noget helt femte. Faktisk er det at låne penge noget af det mest almindelige. Derfor er det en rigtig god ide at vide lidt om, hvordan du finder det billigste lån, hvis du overvejer at låne penge nu eller i fremtiden.

Danmarks største formidler af lån, LendMe, var de første til at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere banker, og det er deres erfaring, der danner grundlag for denne artikel om, hvordan du finder det billigste lån.

Her er de tre bedste råd til dig, der mangler et lån.

#1 Indhent og sammenlign tilbud fra forskellige banker

Uanset om du skal renovere huset, have nyt tv eller låne penge, er det en rigtig god ide at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere for at finde den skarpeste pris.

Mange tror desværre, at det altid er deres egen bank, der kommer med den laveste pris på lån, men det forholder sig ikke længere sådan. Banker er virksomheder, der lever af at tjene penge, og ligesom alle andre virksomheder er der forskellige priser og forskellige vilkår, selvom produktet er fuldstændig det samme.

Det er faktisk ikke muligt at vide på forhånd, om det er Bank A, Bank B eller Bank K, der har de bedste vilkår til dig som kunde, og derfor bør du altid indhente flere tilbud på lån.

LendMe er en uafhængig låneplatform, der ikke er ejet af bankerne, men som indhenter tilbud på lån fra 14 forskellige banker i skrivende stund. Det betyder, at du får et unikt overblik over det danske lånemarked med kun én ansøgning i stedet for at du skal lave 14 forskellige.

Samtidig hjælper LendMe dig også med at sammenligne dine tilbud, så du nemt og sikkert kan vælge det billigste tilbud.

#2 Lån penge med en medansøger

Det er en rigtig god ide at søge sammen med en anden, hvis det er en mulighed. Det skyldes, at prisen på lånet hænger sammen med bankens vurdering af din økonomi.

Bankerne kigger især på dine indtægter, udgifter og en eventuel gæld. Det er umiddelbart svært at forbedre disse tre punkter, men hvis du søger sammen med en anden, er der især mulighed for at hæve de samlede indtægter. Det er noget, som bankerne ser meget positivt på, og derfor er det være en rigtig god ide at tilføje en medansøger.

Faktisk har omkring 40% af alle ansøgere mulighed for at tilføje en medansøger, men alligevel er det kun én ud af ti af alle ansøgere, der vælger at gøre det.

#3 Saml dine eksisterende lån

Som nævnt tidligere er gæld en af de ting, som bankerne kigger på i forbindelse med en vurdering af din økonomi. Det kan derfor give rigtig god mening, at du omlægger din gæld, hvis du er i gang med at optage ny.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at samle alle dine lån i ét samlelån.

Hvis du har mange små lån hos forskellige banker og långivere, så er der stor risiko for, at du betaler for meget for dine lån. Det skyldes, at små lån ofte er dyrere end små lån.

Har du for eksempelvis gæld for 90.000 kroner fordelt på tre lån hos to forskellige banker, vil det ofte være dyrere end blot at have ét lån hos én bank. Vil du optage ny gæld, kan det derfor være en rigtig god ide at samle den eksisterende gæld samtidig, så du fremover kun vil have ét lån.

Det betyder, at du får en lavere rente på tværs af din gæld, og når du sparer penge på eksisterende gæld, sætter det også din privatøkonomi i et bedre lys, hvilket hjælper dig, når banken kigger på din økonomi i forbindelse med at du optager ny gæld.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.