Annoncørbetalt indhold

Boligindretningen til din spisestue

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange ting som man skal være opmærksomhed på når man indretter sin spisestue, der er selvfølgelig den naturlige kamp mellem praktisk vs. Udseende. Skal vi have en flot vase til at står over i hjørnet eller skal vi bruge pladsen til et mere praktisk formål og det er bare altid en kamp der kører oppe i ens hoved når emnet falder på indretning.

Men det er heller ikke til at komme uden om at spisebordet spiller en central rolle i ens spisestue og der er stor forskel på om du vælger et aflangt eller et rundt bord.

Det er dog ikke det eneste der spiller en rolle, der er nemlig også rummets form og resten af ens inventar der siger noget om hvem du er som person.

Spisebordet er en af de større investeringer i en spisestue og det er derfor vigtigt at tage udgangspunkt i hjemmet hvis man gerne vil have et møbel, der skal kunne bære og løfte rummet.

Der findes nemlig et hav af forskellige spiseborde, de kan være lavet af hundredvis af forskellige materialer som træ, sten eller syntetiske materialer og inden for de kategorier er det uendelige muligheder at bruge materialerne på. Til det kommer der også formen og størrelsen på bordet, hvor de mest almindelige er det aflange bord, det orale eller et rundt bord. Dertil kommer farven, mulighed for plader og bordbenene.

Der er altså nok at tage fat i når snakken falder på et spisebord og det kan være noget af en jungle af finde rundt i hvis du ikke ved i hvilken retning du skal.

Der kan også være stor forskel på et spisebord som man synes er flot og så et som rent faktisk passer ind i ens hjem i forhold til resten af indretningen, formen på rummet og ens stil.

Og der er rigeligt med inspiration at finde ude i den store verden, både i bolighuse og på internettet og det er altid godt at finde inspiration andre steder men jeg kan samtidig heller ikke lægge skjul på at det er uhørt vigtigt at tage udgangspunkt i sit eget hjem, ens egne værdier og sin helt egen stil.

Videnskabelige undersøgelser viser, at geometriske former kan være afgørende for hvad vi synes om de møbler og genstande, vi omgiver os med i indretningen.

Der er nemlig vidt forskellige måder at indrette sit hjem på ud fra hvilken person man er og de værdier man har hvis man indretter sig med kurver og runde former, sender man et ubevidst signal om venlighed, rummelighed og omsorg.

Hvor man derimod med lige linjer i indretningen sender man et signal om enkelhed, der kan være nemmere at afkode og forholde sig til for det mennesker, der opholder sig i indretningen

De geometriske former i hjemmet er derfor en vigtig overvejelse at have med i sin beslutning når man vælger sin indretning i sin spisestue.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.