Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til årets Oscar Awards

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret


Den årlige Oscar prisuddeling finder sted natten til mandag den 28. marts 2022. Her skal uddeles priser til årets bedste film i flere genrer samt de bedste skuespillere, instruktører og folk bag filmene. I år er den danske dokumentarfilm “Flugt” af Jonas Poher Rasmussen blandt andet nomineret i hele tre Oscar-kategorier, så der er en god chance for endnu en af de fornemme statuetter lander i danske hænder. Sidste år vandt Thomas Vinterbergs “Druk” velfortjent Oscaren for bedste udenlandske film.


Med sådan en stor aften i vente er det allerede på tide at overveje, hvordan du vil se årets Oscar Award Show og dette vil denne artikel give nogle bud på.


Stille og rolig Oscar nat

Hvis du skal op og på arbejde tidligt mandag morgen, men stadig gerne vil se Oscars live, så planlæg en stille aften hjemme. Find masser af dine yndlings snacks frem og måske nogle energiholdige drikke, som kan holde dig vågen til at se showet. Hvis du ser det alene eller sammen med din partner eller venner, så kan I få lidt ekstra spænding ved at oddse på vinderne af kategorierne. Du kan se Oscar odds via dette link, og så kan I kæmpe om, hvem der får ret på den store aften. Det er altid sjovt at gætte på, hvad der kommer til at ske, og se hvor god man er til at forudse udfald.


Oscar party

Er Oscar prisuddelingen et af dine store højdepunkter på året, så sørg for at mandag den 28. marts er en fridag og inviter til Oscar party. Nu har dig og dine venner en perfekt anledning til at klæde jer fint på og lege, at I skal på den røde løber ligesom stjernerne til det egentlige show. Om aftenen kan I lave tipssedler eller oddse på vinderne og se, hvem der gætter rigtigt. Soundtracket til festen kan med fordel bestå af årets nominerede sange i kategorien Bedste Sang sammen med de tidligere vindere fra de andre år.


Oscar på bagkant

Hvis du hverken har mulighed for at holde Oscar party eller holde dig vågen til showet om natten, så kan du se Oscar dagen efter. Hvis du dog ikke vil have spoilere, omkring hvem der har vundet de forskellige priser, så sørg for at holde dig fra sociale medier, da der uden tvivl vil være meget opmærksomhed på showet på disse. Ellers er der bare tilbage, at du kan glæde dig til årets Oscar Award Show som finder sted den 28. marts kl. 02 dansk tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.