Annoncørbetalt indhold

Baby-søvn: Derfor skal du vælge en slyngevugge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En rolig baby er lig med overskud for forældre og mulighed for at give sig til det, man gerne vil. Der er mange vidunderlige ting ved at have småbørn i huset, men det kan være hårdt, hvis baby har svært ved at falde i søvn eller føler sig urolig i en almindelig vugge eller barnevogn, når det er på tide at få middagslur.


Med en slyngevugge har du muligheden for at skabe et miljø for baby, der er så tæt på den følelse, der er i mors mave, som muligt. De gyngende bevægelser kombineret med muligheden for at krølle sig sammen, som man gerne vil, kan skabe tryghed, og det kan i sidste ende være med til at skabe den ro, baby har brug for.

Herunder er samlet en lille håndfuld eksempler på forskellige slyngevugger, der alle har forskellige egenskaber, så du kan finde netop den rette løsning for dig og din baby.


Stabil og sikker løsning

Noget af det, der er vigtigst, når man vælger det, der måske skal være babys første seng, er sikkerheden. Det er af højeste prioritet, at der ikke er risiko for, at man kan falde ud, ligesom slyngen aldrig må kunne løsrive sig fra stativet.

Nonomo har derfor produceret en slyngevugge, der er sikret med høje kanter og en stabiliserende sikring, der gør det hele mere trygt, da slyngevuggen her altid vil være i komplet balance. Når barnet bevæger sig, vil slyngevuggen følge bevægelserne og give sig til at gynge let, så man får følelsen, der kan genkendes fra mors mave.

Stativet kan foldes sammen og opbevares i den medfølgende taske, så du uden problemer kan tage den med, hvis I skal på besøg – så kan baby få samme trygge søvn, uanset hvor i verden, I er henne, uanset om det er med overnatning, eller der bare er brug for en middagslur.


Vugge, der stimulerer sanserne

Du kender nok godt til, at dine sanser er på stikkerne, hvis du står på lidt usikker grund. På samme måde kan en hængende vugge være med til at stimulere barnets sanser, da man hele tiden vil skulle justere balancen og tyngdepunktet, når underlaget bevæger sig.

Leander har designet en vugge, der er en blanding mellem den almindelige vugge og en slyngevugge. Modsat de andre modeller, der næsten kan virke som et stofnet, er dette mere end seng med en decideret ramme, som man kender det fra en almindelig vugge, men den er fastgjort med en snor i loftet, så den gynger, når barnet bevæger sig, og på den måde opnår man de samme gyngende bevægelser som i de andre modeller.

Hvis du ikke ønsker, at vuggen skal hænge fra loftet, kan man også vælge at hænge den i et stativ, så den nemt kan flyttes rundt – det handler bare om at montere den på de kroge, der følger med.


Mulighed for god søvn til to børn

Har du fået tvillinger? Det er en stor opgave, men også en fantastisk oplevelse. Og det behøver ikke bremse dig i at købe en slyngevugge. I stedet for at investere i to ens vugger, kan du investere i Nonomos tvillingevugge. Her er to vugger installeret på en fælles bjælke, der er sat fast i et ophæng, du kan vælge at hænge i loftet eller et stativ. På den måde kan du putte begge tvillinger på samme tid.

Du kan også nøjes med at have et enkelt barn i vuggen – tyngdepunktet vil tilpasse dig, så der er ingen risiko for, at vuggen tipper, selvom der kun er vægt i den ene side.

Slyngevuggen er fremstillet i økologisk bomuld, og skulle den ske at blive plettet eller fnulret, kan den sagtens klare en almindelig tur i vaskemaskinen. Desuden kan vuggen pakkes i en taske og tages med på farten, hvis man har brug for det.


Slyngevugge på budget

En slyngevugge behøver ikke være en stor investering. Kangoo er således en model, der er meget prisvenlig. Den passer primært til helt små babyer, og har man brug for det, kan man investere i et blødt tæppe, der kan lægges i, så baby kan ligge endnu mere komfortabelt.

Over selve vuggedelen er der en tværstang, der giver muligheden for, at man kan hænge forskelligt legetøj på, så man kan aktivere barnet og skærpe dets opmærksomhed. Der er mulighed for at knappe slyngevuggen til, så den virker som en lun hule, men man kan også lade enden stå åben, så der er mere luft og lys omkring barnet.

Hvis du synes, det er for begrænsende at have vuggen til at hænge i en krog i loftet, der er svær at flytte rundt på, kan der tilkøbes et stativ. På den måde kan baby både sove i soveværelset eller blive taget med ind i stuen, når familien opholder sig der.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.