Annoncørbetalt indhold

Alkoholbehandling med varig effekt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du en af de mange tusindvis af danskere, som hver eneste dag rækker ud efter flasken som noget af det første hver eneste morgen – og vil du gerne sige farvel til denne vane? Så læs med her.

Gå i alkoholbehandling – når du vil være ædru

Hvis du nærer et oprigtigt ønske om at rette op på dit liv, og gerne vil gå igennem resten af din tilværelse uden afhængighed og alkohol, har du den bedste og stærkeste motivation for at gennemføre en alkoholbehandling med et vellykket resultat.

Har du først taget det store erkendelsesmæssige skridt der skal til for at kontakte et misbrugscenter med henblik på alkoholbehandling, er du allerede nået et godt stykke hen ad vejen til varig ædruelighed. Og så vil du kunne se frem til et helt nyt liv, som kun kan gå i en bedre og mere konstruktiv retning.

Hvordan kommer jeg i alkoholbehandling?

Det første, du skal gøre hvis du ønsker at lægge flasken på hylden for bestandig, er at opsøge et misbrugscenter. Her vil du blive tilbudt et behandlings forløb af fem til seks ugers varighed, hvor du er indlagt under hele forløbet. Det betyder at du er på behørig afstand af dit vante miljø med alle dets fristelser og dine daglige vaner som holder dig fast i misbruget.

Samtidig vil du på et behandlingscenter som for eksempel A Misbrugsbehandling kunne indlede dit behandlings forløb med en grundig afrusning eller afgiftning. Denne procedure har til formål at udrense samtlige afhængigheds skabende substanser fra dit system, således at du kan påbegynde det terapeutiske forløb uden abstinenser.

Alkoholbehandling med varige resultater

Vælger du A Misbrugsbehandling som dit center til behandling af alkoholmisbrug, kan du forvente et grundigt og dybtgående behandlings forløb. Foruden den oven for nævnte afgiftning eller afrusning vil du kunne forvente intensiv terapi, såvel individuelt baseret som i grupper, og masser af muligheder for samtale omkring dit problem.

Du vil ikke have adgang til vanedannende substanser så som alkohol, kokain, hash eller stærk receptpligtig medicin. Til gengæld vil du døgnet rundt have mulighed for at tage en snak med en af de dygtige misbrugskonsulenter som er tilknyttet behandlingscenteret. En misbrugskonsulent er typisk tidligere misbruger, som har gennemgået et lignende behandlings forløb, hvorfor han eller hun kan relatere til din situation.

A Misbrugsbehandling tilbyder både ambulant alkoholbehandling og fem til seks ugers varighed. Klik ind og læs mere om behandlingen på hjemmesiden amisbrugsbehandling.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.