Annoncørbetalt indhold

7 gode ideer til ny, spændende indretning af huset

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foråret nærmer sig, og sol og varme er på vej. Det er en god anledning til at komme til bunds i rengøringen, men det er også et oplagt tidspunkt til at overveje, om der skal ske noget nyt i hjemmet. Har du kigget for længe på den gamle sofa? Har du engang malet væggen blå, men nu kan du i virkeligheden bedre lide gul? Frygt ej! Her har vi nemlig samlet 6 gode ideer til, hvordan du kan puste nyt liv i indretningen derhjemme.

1. Nyt år = ny farve 

En nem måde at give nye vinduer af liv i lejligheden er ved at sætte lidt farve på væggen. Det er en meget moderne tendens, der giver dig mulighed for at gøre din lejlighed mere unik og personlig og tilpasse den til din specifikke smag. Det er nemt at gå i gang med, og du kan sagtens gøre det selv. Om du er til gul, grøn eller blå, så kan du bare svinge penslen og gå amok.

2. Nye vinduer giver bedre udsigt 

Hvis man vil give sig i kast med et lidt større projekt, så kan man overveje, at udskifte vinduer i lejligheden. Nye vinduer med lidt farve på vindueskarmen giver et flot, harmonisk look, og så giver det rigtig fin udsigt både indefra og ud og omvendt. Køb et vindue billigt, smæk lidt farve på og få et mere majestætisk look i lejligheden.

3. Nye dørhåndtag ser mere eksklusivt ud

Noget så simpelt som at skifte håndtagene ud på sine døre, skabe og skuffer kan give et mere eksklusivt look. Den nemme opgradering af dine døre giver en flot sammenhæng mellem de forskellige rum i din lejlighed. Især i køkkenet kan nye greb være en god løsning, hvis du trænger til lidt forandring, og det kan være med til at ændre synsindtrykket af køkkenet fuldstændig.

4. Pallemøbler 

Hvis man er frisk på et gør-det-selv-projekt, så kan man give sig i kast med at bygge sine egne møbler lavet af træpaller. Man kan lave alt fra sengestel til sofaborde, og man kan male det med olie, så man får lige præcis den farve, man bedst kan lide. Pallernes træfarver giver et mere naturligt og jordbundet udtryk i din lejlighed, og det er et look, som i stigende grad er blevet populært de seneste år.

5. Opdel dine rum med skillevæg af nye vinduer 

Hvis du vil tilføre et industrielt og eksklusivt look til dit hjem, så kan du forsøge dig med at lave en skillevæg af nye vinduer. Det er en unik mulighed for at begrænse det åbne rum uden at gå på kompromis med hverken lys eller plads. Den seje New Yorker-stil giver god balance mellem det rå, industrielle look og det skandinaviske, stilrene design.

6. Go green or go home

En nem måde at pifte indemiljøet op er ved at tilføre noget grønt - mere specifikt: Planter! Planter giver liv i hjemmet og er med til at forbedre dit indeklima. Udover at være flotte og mangeartede, så er planter også et projekt, som du kan hygge dig med. Det kan nemlig godt være svært at holde dem i live.

7. Sving kosten i anledning af foråret 

For mange er foråret et godt tidspunkt til at komme til bunds med rengøringen. Det kolde vejr er slut, og der skal gøres rent efter en hel vinter inden døre. Det kan være et godt samlingspunkt for familien, og det er nemt at gøre en sur tjans sjovere, hvis man laver en leg ud af det. Det gør det ihvertfald mere spændende for børnene at være en del af projektet. Så sving kosten, støvsugeren og karkluden, og få hjemmet til at skinne, så du er klar til at slappe af og nyde, at solen atter skinner på himlen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.