Annoncørbetalt indhold

5 gode råd inden du ansøger om et forbrukslån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For de fleste har økonomi en tendens til at være svingende i perioder. Hvis økonomien på et tidspunkt ender i den lave ende, så er det fristende at overveje at låne lidt ekstra penge. Mange mennesker benytter derfor muligheden for et lån. For at få en god oplevelse med dette, så er det dog en god idé at gøre sig nogle overvejelser inden lånet tages. Læs med i artiklen her, for at få 5 gode råd inden du ansøger.


Undersøg de forskellige forbrugslån på markedet


De fleste ved på forhånd, at der findes mange forskellige lånemuligheder, alt afhængigt af hvad den specifikke forbruger ønsker at bruge pengene på. Men selvom det kan være en fordel at have flere mulige lån til rådighed, så kan det også gøre tingene endnu mere forvirrende. Et af de mest valgte lån er forbrugslån. Dette skyldes at lånet optages til forbrug, og derfor skal forbrugeren ikke på forhånd specificere hvad lånet egentlig skal bruges til. Hvis planen er at ansøge om et forbrugslån, så er det første råd inden ansøgningen at overveje hvilke låneudbydere der er at vælge imellem. Der findes et utal af forskellige låneudbydere, og det er vigtigt ikke bare at tage den første og den bedste. Tag dig god tid til at undersøge hvad de forskellige kan tilbyde, på denne måde garanterer du dig selv det bedste lån. Du kan med fordel tage et kig hos https://www.billigeforbrukslån.no. Her er der en samlet oversigt over nogle af de bedste forbrugslån uden sikkerhed. Alt du skal gøre er at sammenligne disse, for at finde den bedste løsning for dig.


Låneksempel: Eff. Rente 10,06 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad 26 375 kr. Totalt 126 375 kr


Har du læst det der står med småt?


Når du har sammenlignet låneudbyderne med hinanden, så er du et skridt tættere på at have fundet det helt rette lån for dig. Næste skridt i processen er at læse alt det der står med småt. Mange har en tendens til at blive forblændet af hvad der virker som et ”godt” lån, og bemærker derfor ikke noget af det der er mest afgørende. Der er altid betingelser på et lån, og som låneansøger skal du have læst disse inden, for ellers kan du risikere for alvor at mærke konsekvensen, i tilfælde af at du pludselig ikke opfylder betingelserne. Noget af det der kan stå med småt, er f.eks. hvor høj renten er. Forbrugslån er notorisk kendt for at have højere renter end noget andet lån på markedet. Derfor er det godt at vide dette på forhånd, for ellers kan det koste en formue at skulle betale lånet af igen.

Skab oversigt over dit fremtidige lån med en struktureret plan


Et andet godt råd som er værd at huske, er at have en struktureret plan, inden lånet optages. For mange er dét at tage lån en rimelig spontan handling, men det er også oftest i disse tilfælde, at det ender med at blive en dårlig oplevelse. Når der skal ansøges om et forbrugslån, så skal du angive hvor lang en løbetid du ønsker at have før du skal have tilbagebetalt det hele. De fleste vælger enten den længste mulige løbetid eller den absolut korteste. Ulempen ved at vælge den længste løbetid er, at forbrugeren ender med at betale så mange renter, at det nærmest overstiger det, lånebeløb du har valgt. Det er for mange at trække lånet ud i langdrag, hvor det slet ikke er nødvendigt. I den modsatte ende er der også mange som vælger den korteste løsning. Selvom det altid er en god idé at få et lån ud af verden så hurtigt som muligt, så er det ikke altid dét som bedst kan betale sig, for den enkelte forbruger. Hvis der er tale om et større beløb, så er det måske en tand optimistisk at tro at det kan betales af med det samme. Selvfølgelig er det en god idé at gøre det, hvis muligt, men hvis ikke det er det, så kan det bare skabe mere stress end gavn. Derfor er det fordelagtigt at lave en struktureret plan, for at finde ud af hvor meget der skal lånes og hvor lang tid det vil tage at betale af.


Lån kun hvad du mangler og snak med din bankrådgiver


De sidste to råd er muligvis de absolut vigtigste. Lån aldrig mere end du behøver. Det er enormt fristende at låne lidt ekstra for at være godt dækket ind, men i de fleste tilfælde, så vil det ende med at give et negativt resultat. Lån kun så meget som du har brug for, og som du har råd til at tilbagebetale. Du kan undersøge dnb.no for at komme tættere på, hvad for et forbrugslån du skal vælge og hvor meget der egentlig skal lånes. Bare fordi det er et forbrugslån, så er det vigtigt at huske, at der ikke behøves at være tale om et stort beløb. Du kan sagtens låne et mindre beløb, hvis det er det du står og mangler. Det sidste råd er at snakke med en bankrådgiver, for at sørge for at du er indforstået med alle lånets oplysningerne. Selvom det er forholdsvis simpelt at optage et lån, så kan det alligevel være forvirrende at finde rundt i alle regler og betingelser, som ofte følger med disse lån. Hvis du har været igennem alle 5 råd inden du ansøger om et forbrugslån, så vil din oplevelse med disse helt sikkert være langt bedre. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.