Annoncørbetalt indhold

3 tips din hvor du finder din næste kæreste

Dette er sponsoreret indhold

Drømmer du også om at finde kærligheden, men er i tvivl om hvor du møder ham eller hende? I hverdagens travlhed kan det være svært at finde ud af, hvor du skal lede efter din næste store kærlighed. Du kommer måske lidt for meget i de samme kredse, eller holder dig mest til dine små og velkendte miljøet, for eksempel spisning med vennerne hjemme hos en af jer, til håndbold hver uge sammen med de samme mennesker, eller på arbejdet med det samme lille team. Her får du tre idéer til, hvor du eventuelt kan finde ham eller hende du søger.

På en datingside

Datingsider er super populære og bruges af rigtig mange singler. Hvis du gerne bare vil gå all-in og se hvad der er på markedet, så kan du prøve at kaste dig ud i online dating. Datingpilot giver dig her et overblik over de bedste online datingsider. På denne måde er der god mulighed for, at finde det rigtige “match”, da du som oftest skal angive din alder, samt andre kriterier, som fortæller lidt om hvem du og hvem du søger. Der findes også forskellige dating apps såsom Tinder og Happn, som du også kan prøve at give dig i kast med.

I byen med en veninde

Hvis du synes at du famler lidt rundt i de samme miljøer, hvor du ikke rigtig møder nye mennesker, så er den oplagte mulighed for at komme ud blandt andre, at tage i byen med din singleveninde. I kan for eksempel mødes inden og spise lidt god mad, måske drikke et par gode drinks, og samle jer lidt mod til, at komme ud og snakke med nogle nye mennesker. Her kan I eventuelt også vælge at aftale, at I hver især skal skaffe mindst ét telefonnummer i løbet af aftenen. På denne måde kommer der også lidt sjov ud af det, fordi I tør udfordre jer selv og være modige. Det værste der kan ske er, at I får et nej - så giv den bare gas!

Til fredagsbar på studiet eller arbejdet

Hvis du studerer er der som oftest en fredagsbar, som du kan tage til, og hvis du ikke studere, så kan det være, at der er en fredagsbar der hvor du arbejder. Dette er en super god måde til at falde i snak med andre og helt klart noget som er værd at prøve, hvis du søger efter den eneste ene.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.