To unge talenter forlader Skjern Håndbold

Cornelius Kragh skifter til Skanderborg Håndbold næste sæson. Foto Jørgen Kirk

To unge talenter forlader Skjern Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Hamann-Boeriths skifter med øjeblikkelig virkning til TM Tønder, mens Cornelius Kragh til sommer skifter til en ny klub

Skjern: Nu kommer de første reaktioner på, at Skjern Håndbold for nogle måneder siden offentliggjorde en aftale med Thomas Mogensen. For med den aftale bliver der endnu længere til en fast rolle på Skjern Håndbolds enormt stærke mandskab for de to unge talenter.

For 20-årige Lasse Hamann-Boeriths har det været utroligt svært at beslutte sig for at sige ja tak til et tilbud fra TM Tønder, der både her og nu men især på sigt ser Lasse Hamann-Boeriths som en utrolig spændende playmaker. Nøjagtig som Skjern så det for halvandet år siden.

- Valget har været utroligt svært for mig. Jeg har tænkt og tænkt. Gået lange ture og noteret plusser og minusser. Det er med blødende hjerte, jeg stopper her og nu. Jeg har det jo fantastisk i Skjern. I byen, i klubben, i truppen. Jeg er så glad for det hele, siger Lasse Hamann-Boeriths.

Alligevel bliver det Tønder.

- Nu har jeg haft tre og et halvt år som udviklingsspiller. Først to år i Drammen i Norge og så halvandet år her, hvor jeg desværre har været meget skadet. Det er ved at være på tide, jeg får en større rolle på et hold og først og fremmest mere spilletid på højt niveau. Jeg synes, TM Tønder er en god klub med et spændende projekt. De vil gerne have mig nu og her, og det kan lade sig gøre med en dispensation fra DHF, så jeg allerede kan spille for Tønder den 13. december. Nu venter jeg bare på at komme til træning i Tønder første gang, fortæller Lasse Hamann-Boeriths.

Tønder ligger skidt i ligaen, og 1. division truer.

- Men det må jeg tage med. Jeg håber dog, jeg kan være med til at vende det i Tønder, siger Lasse Hamann-Boeriths.

Da han kom til Skjern, var det med en drøm om at etablere sig på førsteholdet.

- Det er stadig min drøm. Jeg vil elske at komme tilbage, hvis det bliver muligt, siger Lasse Hamann-Boeriths.

Cornelius Kragh skifter efter to sæsoner, hvor han aldrig for alvor fik det gennembrud, de fleste havde regnet med og håbet på, selv om han har været med til at vinde pokalturneringen og få DM-sølv.

- Men det er altså svært at etablere sig på et tophold. Cornelius har dog udviklet sig meget, og han arbejder hårdt. Han er stadig en god spiller, siger træner Henrik Kronborg.

Cornelius Kragh lægger ikke selv skjul på, at det har været en svær tid.

- Det tog tid at lære at spille i en topklub, der var en anden kultur end i Nordsjælland, og så var jeg skadet i starten. Det gjorde det første år ekstra svært, fortæller Cornelius Kragh.

Det er ikke sådan, Cornelius Kragh har fortrudt, han skiftede til Skjern.

- Det kan ikke siges ofte nok. Skjern Håndbold er en enestående klub og et fantastisk sted at være. Men jeg savner at spille fast, og derfor skal jeg videre efter denne sæson, siger Cornelius Kragh.

- Det er utroligt lærerigt at spille med så dygtige holdkammerater, og al den erfaringtager jeg mig med videre. Nu handler det om at give alt resten af sæsonen, så vi får det mesterskab, vi har holdet til, siger han. Cornelius Kragh.

To unge talenter forlader Skjern Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce