Skjern er færdige i EHF Cup

19032014 Skjern: Håndbold Skjern - GOG,
Foto: Bendt Christiansen/Scanpix Denmark

Skjern er færdige i EHF Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag. Trods pauseføring på hele 16-10 endte Skjern Håndbold med at tabe 30-28 i Lissabon til Sporting CP.

Håndbold, EHF Cup herrer. Sporting-Skjern 30-28:

Ved pausen levede håbet. Skjern Håndbolds spinkle håb om at kvalificere sig til kvartfinalerne i EHF Cup.

For efter en første halvleg med forrygende spil havde Skjern noget overraskende sikret sig en føring på 16-10. Dermed var kravet om en sejr på otte mål så absolut inden for rækkevidde.

Føringen holdt til 18-12. Så scorede Sporting tre mål på stribe.

Derfra var der ikke den store tvivl om, hvordan det hele ville gå. Sporting var klart bedst, så Skjern var reelt ikke i nærheden af den ønskede storsejr.

Måske var det på grund af Sportings store sejr i Skjern, portugisisk tv slet ikke viste kampen.

I det sportsglade Portugal er der ellers adskillige timers sport i tv, men søndag eftermiddag blev der i stedet vist skiløb, fodbold fra næstbedste række og dressurridning, og da de programmer var færdige, viste man i stedet en genudsendelse af Bayern Münchens kamp fra lørdag i Bundesligaen. Håndbold blev vist på en spansk kanal, men det var Barcelonas kamp i Champions League i Ålborg, der blev vist.

Sporting levede da også op til favoritværdigheden. Men det kneb.

For i første halvleg spillede Skjern fantastisk godt.

»Det var egentlig elementært. Der blev dækket forrygende op i midtzonen, og det hjalp Tim Winkler til ti redninger. Den gode defensiv gav en skarp kontrafase, hvor Thomas Bruhn og Bjarke Christensen var farlige. I angrebet blev der spillet klogt, så det hele var fint,« fortalte Skjerns pressechef Kenneth Thygesen.

Skjern førte 12-4. Så fulgte en periode, hvor Sporting scorede for let, men det lykkedes at slå bremsen i, så Skjern kunne gå til pause foran med seks mål.

Efter pausen smuldrede det.

»Det blev tydeligt, Skjern var ramt på kræfter. Thomas Klitgaard udgik i første halvleg med en forstrækning, og i forvejen sad Claus Møller Jakobsen, Daniel Svensson og René Rasmussen ude med skader. Det hele faldt fra hinanden. Der blev slet ikke dækket op længere, så målmændene havde ingen redniner, og derfor var der heller ikke kontraløb mere. Sporting lagde et tungt pres, og de fik støtte af nogle vilde tilskuere, så Skjern kunne slet ikke svare igen. Det var ikke godt at lukke 20 mål ind på en halvleg,« fortalte Kenneth Thygesen.

Morten Balling var skuffet over nederlaget, men dog tilfreds med spillet i første halvleg.

»Det var ikke den bedste optakt til de kommende slutspilskampe. Vi spillede 30 rigtig gode minutter med god energi og fight for sidemanden. Det hele hang sammen, og vi holdt vores aftaler. Det skal vi tage med videre,« sagde Morten Balling.

Spillet efter pausen kan Skjern dog ikke ikke bruge til noget som helst. Bunden røg ud af det decimerede Skjern-mandskab, der kæmpede for at finde rytmen fra første halvleg.

»Tingene vendte fuldstændigt. Vi fik en dårlig start, og så blev vi usikre, selvom vi var stort foran. Vi manglede igen i proppen,« sagde Morten Balling med henvisning til Skjerns nederlag til GOG, hvor fynboerne løb fra Skjern til sidst.

Skjern mangler nu kun hjemmekampen på lørdag mod HC Zomimak. En kamp helt uden betydning nu, så Skjern kan koncentrere sig fuldt ud om de kommende slutspilskampe, hvor næste opgave er på onsdag ude mod Team Tvis Holstebro.

Sporting CP-Skjern Håndbold 30-28 (10-16). Målscorere Sporting CP: Pedro Portela 8, Rui Silva 5, Pedro Solha 4, Joao Antunes 3, Fabio Magalhaes 4, Frankris Marzo 3 og Bruno Moreira 3. Målscorere Skjern Håndbold: Henrik Møllgaard 5, Thomas Bruhn 5, Morten Balling 4, Bjarke Christensen 4, Kasper Søndergaard 3, Lasse Mikkelsen 3, Thomas Klitgaard 2, Rasmus Boysen 1 og Frederik Børm 1. Udvisninger: Sporting fire, Skjern fire. Tilskuere: Omkring 1000 i Pavilhao Desportivo Municipal De Mafra.

Skjern er færdige i EHF Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce