Ringkøbing Håndbold truede pokalvinderne - i hvert fald i 45 minutter

Ida Lagerbon blev Ringkøbings topscorer med syv mål. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold truede pokalvinderne - i hvert fald i 45 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med seks mål på stribe fra 16-16 til 22-16 i det sidste kvarter sikrede Nykøbing Falster Håndbold sig den ventede sejr over Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing: I 45 minutter så det ud til, Ringkøbing Håndbold skulle levere en overraskelse mod Nykøbing Falster Håndbold.

For de nykårede pokalvindere og nummer to i HTH ligaen lignede ikke noget tophold eller en pokalvinder.

Med et levende forsvar med en fremskudt spiller fik Ringkøbing virkelig bremset Nykøbings angrebsspil. For Nykøbing satser på hurtigt spil i bagkæden, men det blev ikke specielt farligt, fordi holdet ikke havde skytter, der kunne true fra distancen. Og da deres fløje i lang tid også var uskarpe, stod Ringkøbing meget solidt.

Men det var ikke kun forsvaret, der gjorde det godt.

Nej målvogter Natasja Clausen var intet mindre end forrygende. På et tidspunkt var hun på en redningsprocent over 60, og kampen igennem leverede Natasja Clausen store redninger. Tre straffekast tog hun som nogle af højdepunkterne.

Med et tålmodigt spil i angrebet kom Ringkøbing foran 4-1 og 6-3. De fem mål havde Ida Lagerbon scoret, og de tre var på straffekast.

Men så skete det igen: Ringkøbing gik i stå i angrebet nogle minutter. Der blev først scoret igen, da Jane Mejlvang fik comeback. På tre mål af bagspilleren kunne Ringkøbing gå til pause foran 11-10.

Føringen blev udbygget lige efter pausen, men selv om Natasja Clausen reddede et straffekast, kunne Nykøbing med tre mål i træk bringe sig foran for første gang i kampen ved stillingen 16-15.

16-16. Så var det slut for Ringkøbing. I de næste godt ti minutter øgede Nykøbing til 22-16. Så var den kamp lukket. Det endte som ventet med sejr til Nykøbing. 24-17.

Fakta
HTH ligaenRingkøbing Håndbold-Nykøbing Falster Håndbold 17-24 (11-10)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Ida Lagerbon 7 (3), Jane Mejlvang 4, Michelle Brandstrup 3, Simone Rasmussen 1, Nanna Hinnerfeldt 1 og Marigona Hajdari 1.

Målscorere Nykøbing: Dione Housher 5 (2), Ayaka Ikehara 4, Emelie Westberg 4 (2), Kristina Kristiansen 3, Angelica Wallén 2, Lærke Nolsøe Pedersen 2, Anna Lagerquist 2, Yui Sunami 1 og Matilde Kondrup Nielsen 1.

Straffekast: Ringkøbing 5 (3 mål), Nykøbing 7 (4 mål).

Ud´visninger: Ringkøbing fire, Nykøbing to.

Tilskuere: 406 i Green Sports Arena.

Ringkøbing Håndbold truede pokalvinderne - i hvert fald i 45 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce