Michelle Brandstrup tager to år mere

Michelle Brandstrup i klassisk gennembrud på højre back. Bagspilleren tager to år mere i Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Michelle Brandstrup tager to år mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringkøbing Håndbold har forlænget aftalen med højre back Michelle Brandstrup frem til sommeren 2020. Den forlængelse er en god tidlig julegave til klubben og dens tilhængere.

Ringkøbing: Nej hvor var det en vigtig aftale at få lavet for Ringkøbing Håndbold. For klubben har lige meddelt, at de har forlænget aftalen med Michelle Brandstrup i to år frem til sommeren 2020.

Michelle Brandstrup har været en af Ringkøbings klart vigtigste spillere i de tre og en halv sæson, hun har været i klubben siden skiftet fra Vejen. Karrieren startede i TMG Mårslet, inden det gik videre til Odder IGF og Brabrand og så en tur til norske Vipers Kristiansand.

- Den vigtigste ting er, at jeg er megaglad for at være i Ringkøbing Håndbold. Jeg elsker, at vi kender hinanden, og det giver en tryghed. Holdet betyder en hel del. Alle kan med alle, og det sætter jeg rigtig meget pris på. Det er vigtig for holdet, at vi kan have en kontinuitet og ikke skal starte forfra hver sæson. Det gør, at vi forhåbentlig kan rykke frem i ligaen, og det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Michelle Brandstrup i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold. 

Hun havde overvejelser omkring mange ting, fordi hun til sommer bliver færdiguddannet som mediegrafiker, og nu er fremtiden på plads med Ringkøbing som base.

- Jeg har haft en del af min praktik ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og vi er tæt på at være enige om også at arbejde sammen, når jeg er færdig med min uddannelse. Jeg vil på en måde gerne være tættere på min familie og mine venner i Aarhus, og jeg har fået frihed til at komme tættere på, men min bopæl skal altså stadig være i Ringkøbing, siger den 30-årige højre back Michelle Brandstrup.

Den nye aftale er man meget tilfredse med i Ringkøbing Håndbold.

- Vi arbejder på at få sat holdet sammen til næste sæson med udgangspunkt i det hold, vi har i denne sæson, og Michelle er meget vigtig både som spiller på holdet, men også for hele klubben. Hun har været længe i Ringkøbing Håndbold, hun har været med til at præge den kultur, vi har i klubben. Michelles kompetencer på banen kender vi alle, og dem har vi brug for i fremtiden. Samtidig er jeg glad for, at hun bliver boende i Ringkøbing, hvor ligahåndbold og arbejde spiller sammen, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl i pressemeddelelsen. 

Michelle Brandstrup tager to år mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce