Camilla Maibom på vej mod lynskifte

Meget tyder på, Camilla Maibom skifter Ringkøbing Håndbold ud med Siofok i Ungarn på en øjeblikkelig aftale. Arkivfoto: Lars Rasborg

Camilla Maibom på vej mod lynskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meget tyder på, at Ringkøbing Håndbolds playmaker Camilla Maibom skifter med øjeblikkelig virkning til Siofok i den ungarske liga.

Ringkøbing: Camilla Maibom er på vej til at skifte Ringkøbing Håndbold ud med Siofok i Ungarn. Det erfarer Dagbladet Ringkøbing-Skjern fra forskellige kilder.

Allerede for nogle uger siden var der rygter fremme om, at Camilla Maibom var på vej til et skifte i utide. Dengang blev det dog benægtet af både Camilla Maibom og cheftræner Mads Brandt.

Men nu er der åbenbart gang i et klubskifte her fem runder før, Ringkøbing Håndbold er færdige med denne sæson.

Baggrunden for, at det er Siofok, der er på banen, er egentlig ganske indlysende.

Siofok trænes af den tidligere Ringkøbing-træner Lars Rasmussen, så han har et indgående kendskab til den 27-årige bagspillers kvaliteter fra forrige sæson i Ringkøbing Håndbold. Ydermere er Siofok meget hårdt ramt af skader hos især bagspillere, og det er kritisk for et mandskab, der meget gerne vil avancere fra den fjerdeplads, holdet i øjeblikket ligger på i den ungarske liga med to point op til tredjepladsen og hele ti point op til Györi på førstepladsen.

Camilla Maibom startede karrieren i Svendborg, hvor hun er født. Hun vandt DM-guld i U18 sammen med GOG, og siden har hun spillet i Nykøbing Falster og Silkeborg/Voel KFUM. I øjeblikket læser hun på en kandidat i sygepleje på Århus Universitet.

Camilla Maibom var ikke med, da Ringkøbing Håndbold trænede tirsdag eftermiddag. Den officielle forklaring var, at hun havde fået fri. Men det har måske været for at pakke tasken, for Camilla Maibom skulle efter sigende være på vej mod Ungarn allerede onsdag morgen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Camilla Maibom eller fra Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Camilla Maibom på vej mod lynskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce