Camilla Maibom er stoppet i Ringkøbing Håndbold

Nu er det officielt. Camilla Maibom har spillet sin sidste kamp for Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Camilla Maibom er stoppet i Ringkøbing Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som skrevet allerede tirsdag skifter Ringkøbing Håndbolds playmaker Camilla Maibom til ungarske Siofok med øjeblikkelig virkning. Det bekræfter Ringkøbing Håndbold onsdag.

Ringkøbing: Så er det officielt: Camilla Maibom har spillet sin sidste kamp for Ringkøbing Håndbold. Det skriver Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse onsdag over middag.

Ringkøbing Håndbold fortæller ikke, hvor Camilla Maibom skal hen. Men som tidligere nævnt er det ungarske Siofok, der henter Camilla Maibom med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har gennem de sidste par sæsoner haft en drøm om at få lov at prøve mig af i udlandet og derfor har jeg takket ja. Det er jo en chance man ikke får hver dag. Jeg ser skiftet som én stor mulighed, en rigtig spændende udfordring og et step op for min udvikling. Men det er også lidt sørgmodigt. Jeg holder rigtig meget af Ringkøbing Håndbold både spillere, trænerteamet og folkene omkring klubben. Så jeg er ked af, at jeg ikke kan gøre sæsonen færdig sammen med dem, men det var simpelthen et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, siger Camilla Maibom i pressemeddelelsen, efter hun på halvanden sæson nåede at spille 34 ligakampe for Ringkøbing Håndbold.

Det er ikke normalt, en spiller skifter klub midt i en sæson.

- Men Camilla Maibom havde en klausul i sin kontrakt. En klausul der gjorde det muligt at skifte, hvis det rigtige tilbud kom. Vi vurderede, at det var det rigtige at lade Camilla smutte nu, siger Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Der var flere ting, der spillede ind.

- Allerede for nogle uger siden fornemmede vi, at vi ikke kunne lave en forlængelse med Camilla omkring næste sæson og eventuelt længere tid frem. Og når vi så ikke kunne holde på hende, så ville vi ikke stå i vejen for hendes drøm om at komme til udlandet, og det ønsker vi hende al mulig held og lykke med. Ud fra et forretningsmæssigt synspunkt mener vi også, det var det rigtige at gøre, fortæller Lars Buhl.

Ringkøbing Håndbold får selvfølgelig en kompensation for at afbryde kontrakten i utide, lige som de kommer til at spare nogle måneders løn til den 26-årige playmaker.

Med fem kampe tilbage i denne sæson kan Lars Buhl godt forstå, hvis nogle tænker. at tidspunktet er lidt mystisk.

- Men igen - vi tænker på forretningen Ringkøbing Håndbold og på personen Camilla Maibom. Heldigvis er vi lige nu i en lidt speciel sæson, hvor vi er i en situation, hvor vi ikke rigtig risikerer noget ved at svække holdet nu og her. Det er langt ude i teorien, at vi kan risikere at slutte på sidstepladsen. Og så er det også sådan, at når én spiller er væk, så giver det plads til andre. Så skal de vise, at de forstår at gribe chancen. Vi tror på, at det her på sigt kan blive en god investering i holdet, siger Lars Buhl.

Camilla Maibom er stoppet i Ringkøbing Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce