Ole Thestrup skal opereres

Kort tid inden Ole Thestrup var til pressemøde i Tivoli i november, som en del af holdet bag »Tam Tam«-revyen i Glassalen i 2015, blev han ramt af så voldsomme hjertekramper, at han måtte finde et stille sted, hvor han kunne komme til sig selv, fortæller skuespilleren. Her sammen med Bodil Jørgensen, der også er på »Tam Tam«-holdet. Foto: Erik Refner/Scanpix
Foto: ERik Refner/Scanpix Denmark

Ole Thestrup skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Problemer. »Jeg har lidt af hjertekramper i flere år,« siger den populære skuespiller, der nu skruer ned for blusset.

Skuespiller Ole Thestrup skruer ned for blusset resten af år 2014. Han skal have ro på, for på et eller andet tidspunkt skal han på operationsbordet, så lægerne kan ordne det hjerte, der har voldt den folkekære skuespiller problemer i flere år. Det fortæller Ole Thestrup til bt.dk.

»Da jeg optog »Borgen«, havde jeg nogle mindre anfald, når jeg nogle morgener skulle gå fra parkeringspladsen hen til foyeren i DR, fordi der er så langt. Det er det, man kalder hjertekramper, så de forsvandt af sig selv igen, når jeg satte mig ned og slappede af,« fortæller Ole Thestrup.

Melder fra til musical

Indtil i går aftes har han spillet rollen som kaptajn de Treville i 80er-rockmusicalen »De 3 Musketerer« på Østre Gasværk Teater i København. Men fredag morgen oplyste teatret i en pressemeddelelse, at den 66-årige Ole Thestrup er blevet ramt af hjerteproblemer, og at han med øjeblikkelig virkning har meldt fra til de kommende forestillinger.

Den beslutning traf Ole Thestrup sent torsdag aften sammen med teaterchef på Østre Gasværk Teater Pia Jette Hansen.

»For et par uger siden fik jeg et større anfald, da jeg en tidlig morgen var på vej til Tivoli og pressemøde på »Tam Tam«.

Går ikke mere

Jeg måtte simpelthen sætte mig inde i Køreporten (ved personaleindgangen i Tivoli, red.) og sidde og komme til mig selv. Og det gav ligesom stødet til, at jeg tænkte, »nej, nu går det ikke mere, nu må jeg have det undersøgt,« fortæller Ole Thestrup.

Skuespilleren gik til sin egen læge, som også mente, at det skulle undersøges nærmere.

Så i det sidste par uger har han fået taget blodprøver, røntgenbilleder og ultralydsscanninger af sit hjerte. Dommen fra lægerne er, at Ole Thestrup skal have lavet en ballonudvidelse, da han har en forsnævring et eller to steder på kranspulsåren. »Og helbredet betyder mere end forestillingerne på teatret lige nu.

Heldigvis er vi i den situation, at alle roller er dobbeltbesat, så Ole (Boisen, red.) hopper ind i min rolle fra i aften, så alle, der har købt billetter, får alligevel en god oplevelse,« siger Ole Thestrup.

Skuespilleren håber dog på, at han kan få lov til at være med i en enkelt forestilling mere, inden det bliver jul.

»Jeg kan lide mit job«

»Jeg håber, de kan finde en plads til mig inden jul, og så er jeg i hvert fald i vigør igen i det nye år. Jeg kan jo godt lide mit job, så i en situation som denne føler jeg, at jeg svigter mine kollegaer og publikum. Men jeg kommer stærkt igen. Det gør jeg,« forsikrer Ole Thestrup.

Ole Thestrup skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce